Sakit di area bawah pusat

Saya pregnant baru 5 weeks. Area bawah pusat tu sakit macam senggugut normal ke pastu still ada spotting coklat coklat tu. Normal ke eh?

2 Balas

jika ada spotting even setitik ia adalah tidak normal..maybe ada spruh org kata normal..tp utk bdn kita sebaliknya.stiap org rahim nya ada yg kuat..ada yg tak....jd....jika alami spotting better puan g hsptl asap tuk dptkn rawatan kadar segera. dkhuatiri tanda awl tuk alami keguguran...

1y ago

❤️

hritu dr mmg ckp spotting tu tak normal .. tpi kalau yg warna merah darah tu .. kalau coklat slow2 tu biasa je katanya