5 Weeks sakit mencucuk macam senggugut.

Hi , saya nak tanya normal ke 5weeks perut sakit sangat sangat macam senggugut & ada spotting coklat lebih kurang 7 titik macam tu ? Dan susah nak membuang rasa macam sembelit. Dah 2 hari sakit sampai nangis nangis , saya syak sebab makan oren berlebihan jadi punca dia #pleasehelp #firstmom #bantusharing #ingintahu #firstbaby :'(

2 Balas

sakit sampai nangis² tu tak normal.. better direct pegi emergency ~ mcm saya Pakar OG bagitau, if sakit sgt² & ada bleeding ni kena direct ke emergency sebab risau ectopic pregnancy..

2y ago

saya doakan awak & baby takde apa 🤲🏼 pegi emergency cecepat tau awak..

kalau da sakit tu baik pergi je klinik awak.. risau gak tu..