sakit perut

saya preggy 8w, semalam keluar coklat coklat+lendir sikit masa kencing+ perut sakit macam senggugut, yang coklat tu sampai sekarang ada lagi cuma time kencing je keluar, normal ke apa eh?risau lah sebab esok ada appointment dgn dr nak scan, bagi penjelasan plis mommy mommy

2 Balas

Si , saya dari 12 week keluar fresh blood cair and ada ketulan macam darah period , banyak juga mengalir tak berhenti, pergi emergency, dr cek alhamdulillah baby okay aktif je . Sekarang 15w masih keluar darah, taoi darah hitam n coklat2 , dr cek ada blood clots luar rahim mungkin darah kotor , tapi dr tulis threatend mc . Semoga baby kita semua baik2 aje sehingga selamat melahirkan ya, inshaAllah aamin . Better terus ke kecemasan. Tak risau sangat nanti.

4y ago

Takde rasa pape sis . Alhamdulillah .. semoga dipermudahkan segala urusan sis ya ..

Better cpt cek doktor. Takut tanda awl gugur. Kdg2 normal spotting je.

4y ago

ohh okay sis, terima kasih sangat sangat bagi tahu nd bantu saya, ni tengah tunggu husb balik nak pergi emergency, tq sangat tau