Spotting and sakit pinggang

Hai saya pregnant 6w 2d , pgi tdi kluar spotting coklat and dari smalam sy sakit area perut dan pinggang .. kenapa ye ? Adakah normal atau mcm mana ? Boleh bgi suggestion #ankfirst

3 Balas

sy tahu awak risau. risau bukan dgn bertnya dlm sosial media. risau dgn segera ke klinik. awak cuba la search. ramai tanya soalan mcm awak. cuba cari maklumat skrg ni teknologi dh canggih awak. kalau awak ckp awak 1st mom. sy pon pernah jd 1st mom. apa sy xtahu sy rujuk doctor. normal pregnancy TAK berlaku apa2 SPOTTING/BLEEDING. sebab dh berlaku persenyawaan dlm rahim awak. ada dua sebab je satu penempelan satu lg treated miscarriage. setiap condition mommy tak sama. boleh refer penerangan dr doc irma ni https://vt.tiktok.com/ZS8ULMecb/

pergi klinik. mcm saya spotting coklat masa pregnant 6 weeks, pergi klinik, doktor check perkembangan dan heartbeat baby. disebabkan heartbeat baby agak sayup2, doktor tgk lagi after 2 weeks. takut2 spotting tu petanda miscarriage atau ectopic pregnancy. semoga dipermudahkan.

pg klinik.