Cara buka buku pink

Hi. Saya pregnant anak first. Sekarang dah masuk 9week. Sorry kalau pertanyaan saya ni macam tak masuk akal. Tapi macam mana nak buat buku pink? Masa 7week saya pergi klinik desa tempat saya, saya kena perli dengan nurse katanya kena tunggu giliran “ramai lagi orang sebelum awak yang nak buat buku. tunggu la turn awak” katanya. Tapi macam mana nak tau bila turn saya dah sampai? Dia cuma suruh saya whatsapp dia je, tapi bila saya whatsapp dia tak reply. Macam mana saya nak buat appointment buku pink tu ye? Sorry tau kalau pertanyaan saya ni kedengaran macam bodoh tapi saya anak sulong yang berkahwin, nak tanya ibu tapi sistem dulu2 tak sama dengan sekarang. Ni pulak tempat baru saya pindah. Terima kasih sudi bantu saya ye.

13 Balas

awak boleh try call je terus, kalau tmpt saya kalau p awal ii tk leh juga 🤭kak ipar la bagitahu hehe so call je terus semoga Allah mudahkan urusan awak

boleh mula bt buku dr 9 week hingga 12 week

awk pernah buat scan dkt klinik swasta x sblm ni?

2mo ago

Dah. Semua dah ada. Masa bawa ke klinik desa tu la yang kena marah katanya saya tak tunggu giliran. Apa yang saya kena buat sebenarnya?