macamana nak kurangkan angin dalam badan

Hi , saya pregnant anak first, badan rasa banyak angin, kekadang tu nak kentut pun kena terannnnn ? . So kalau teran tu tak ada apa2 effect kat baby kan? Saya baru 11 weeks .

2 Balas

Saya rasa kalau angin banyak, kembung tu normal sis. Sebab saya anak 1st mang kembung perut memanjang sampai lah lepas 3 bulan.

5y ago

Katanya kene mkn slow.kunya pelan2.tp.klu bdan can saya sedia ada angin tak boleh salah makan mmg kes nanyer ler saya..huu