pregnant 9weeks

Hi, saya pregnant 9weeks. tdi scan baby dh ada jntung smua ok. tapi saya ada cyst normal ke tu ? ada cara kecutkan cyst ?

2 Balas

klu ikut pngalaman family sya.. kak ipar sya ada cyst jugak msa pregnant.. kalau cyst tu xbsar xde masalah.. tapi klu cyst tu besar sgt.. kena buat pmbedahan buang cyst dlu sblm delivery.. apa2 pon better dptkan nasihat dr doc yg pakar ong

2y ago

tq for infomation

Saya dari tau pregnant masa 4w6d ada cyst, nanti 1/7 followup dgn doc kk semula, nk tgk progress, so far dr scan 4-12w cyst makin kecik, skng dh 18w xtau cyst mcm mn, just tunggu je 1/7 nanti