Tanya pendapat

Saya pregnant 8minggu 4 hari sy spotting keluar darah dh sminggu tpi kuantiti sedikit dh pergi klinik doktor bgi ubt kuat rahim check baby n jantung ok. Ada x sama masalah sma dgn sy??risau sbb sblmni pernah gugur😣

1 Balas

saya pernah jadi dlu, tapi lepas makan ubat tuh mmg takda da. byk rest , jgn buat kerja berat apa semua okay. baru lagi tuh. mmg kena jaga betul2x.

2y ago

byk bersabar okay, inshaAllah ada rezeki lain. dia pun mesti tgh tunggu awak kt syurga nanti.