selamat pagy

Assalamualaikum.. Selamat pagy.. Sy nk tye mintak pendapat bleh,, sy preggy 5weaks. Tpi keluar darah sikid2..knp ye?? Sebelom nie sy pernah gugur n keluar tanda mcm nie jugak.. Adekah rahim sy tak kuat???

9 Balas

Kemungkinan. Jadi better cek. Sye jadi spotting masa 5w. Sye teros g kecemasan. Alhamdulillah time tu nmpk kntung da. Doc pantau smpai 7w nmpk heartbeat,kantung n dlm tu de bby. So sis g la kecemasan n bgtau ada history misscariege sbelum ni

4y ago

Doc xbg ubat ea? Cmtu bnyk bedrest je la. Xya buat pape. Bring rehat je

Waalaikummusalam dri pengalaman sy trimester 1 dri 4w4d hgga 10 week Spotting n bleeding...rahim sy lemah, doktor bg ubt kuatkn rahim...selalu jgk goggle dan bertanya pd org..semoga sis n bby baik² saja amin...jgn stress

Sy pon da 2 kali misscariage,tp kali ketiga ble da scan,nmpak bby n heartbeat br doc bg mk ubat kuat kn rahim...kdg2 bleeding bukan sbb rahim x kuat..byk sbb...mngkin janin x mnjadi,mgkin jugak proses janin lekat..

4y ago

Tp klu pegi msti x nmpak lg janin...doc msti sruh dtg lg 2 weeks...klu darah byk keluar better jmpe doc ok

Tengkiuu semue.. Sy dh pergi klinik.. N sy di transfer ke hospital.. N doc ckp sy same ade nak jadi keguguran ataw tidak.. Doakan kandungan sy kuat semue.. 😢

4y ago

semoga dipermudahkn.. amin3

Jumpa doktor segera sis. Bleeding boleh jadi tanda gugur. Boleh jadi jugak tanda luar rahim

Pegi klinik la cepat...drh kelur wktu preggy tak normal sbnrnya..nnti doc boleh bg ubat kuat rahim

4y ago

Sy dh pergi klinik.. N doc ckap kemungkinan nak gugur.. N dia ckp soh rehat n bgy sy mc dua hari

Coba dptkan pendapat dri dktor sis

Jumpa dokter cepat2 please

G hospital