Selera makan

Saya pregnant 6minggu. Mula dah selera makan tak ada. Kalau harini masak n makan makanan yang saya masak, esok tu mesti tak lalu da 🥲 terbayang pun boleh nak muntah. Nasi nijam memang tak lalu sangat2… kalau dulu saya la paling kuat makan. Siapa macam saya juga?

1 Balas

Hi mommy. Saya pun pernah alami semasa awal kehamilan memang takda selera makan. Kalau saya nak masak pun rasa nak pitam. Jenis tak boleh berdiri lama. Tapi dah lama² okay selera pun akan okay. Dah nak masuk 3rd trimester makin berselera hehe.