Pregnant 3bulan

Saya pregnant 3bulan, sekarang makan ubat yg klinik bagi. Dalam kita makan ubat tu boleh ke kita nk makan supplemen yg lain? Atau better stop ?

2 Balas

Actually ubat yg klinik kesihatan bagi tue dah complete keperluan utk awak & baby sepanjang pregnancy sampai awak melahirkan nanti 😃 Kalau awak takda muntah2 @ alergik slps awak makan ubat tue, teruskan ja macam biasa. Just pastikan jgn skip dlm rutin harian awak. Awak boleh minum susu utk penjagaan kalsium utk badan awak & pnting jgk utk perkembangan tulang baby dlm kandungan awak.

sy consume shaklee awk untuk set pregy . lg pon doc sy ckp bole consume shaklee . bgus untuk pkmbngn anak dlm kndngn . sbb sy x bole mkn ubt klnik muntah2 .. http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee