Makan ubat

Assalamualaikum mommy smua, nak tanya, Patut ka tidak saya campur ubat ke dalam susu baby, sebab anak saya tidak mau makan ubat tu. . Doktor nasihat dia mesti habiskan ubat untuk 3bulan. . Baby2months

1 Balas

Jangan campur susu dengan ubat, mesti jarakkan susu dengan mengambilan ubat pada bayi. Nak mudah bagi anak ubat ketika anak sedang tidur atau anak mula nak tidur..

5y ago

Bagi la sikit2 ngiringkan dia sikit,. Jika risau anak da nak tidur baru bagi ubat, Kena bagi sikit2 la. Tak pun tanya dokter.