Pregnant + buasir

Saya pregnant 28w. Ada masalah buasir. Ada yang pernah makan ubat ni? Saya dapat dari klinik swasta. Saya rasa takut nak makan ubat yang bukan2. Sebab masa saya checkup kk saya kena marah dgn nurse sebab makan ubat dari klinik swasta masa kena kencing kotor.

Pregnant + buasir
1 Balas

Saya tak faham kenapa nurse kk nak marah makan ubat yg swasta bagi sedangkan kalau swasta tau tgh pregnant pun akan bg ubat yg sesuai dimakan masa pregnant jugak, kan? Bukannya kk je terpaling bagus

2y ago

Iya betul sis. Dorg punya ayat tu buat kita serba salah macam kita ni xsayang baby kita