Pregnant 5 Weeks

Hai mommies. Semalam saya buasir sampai berak berdarah. Pastu ada makan ubat buasir dari klinik dn saya bru tahu yang ubat tu x boleh mkan time pregnant. Sekarang dah 5 weeks 4 hari. Patut ke saya gi klinik and scan je ? Sebab saya risau takut ada effect dari ubat tu 🥹 Patut ke saya gi je scan kat klinik dan ambik ubat buasir for pregnant ? Boleh tak jawab soalan saya 😭🥹#firstmom #bantujawab #ingintahu

1 Balas

better awk pergi scan kat klinik dan minta doktor bagi ubat buasir yg sesuatu utk ibu hamil

3w ago

Thank youu 🥹🫶🏻