Nadi selalu sangkut

Hi, saya pregnant 20 weeks. Ada tak mommies yg kalau pergi klinik nadi selalu sangkut sbb laju? Kenapa eh selalu nadi laju? Sbb tak rasa penat, berdebar or tak cukup rehat pun. Tapi nadi laju juga. Kejap lagi kena pergi klinik semula check nadi n jantung. Risau pula hati ni 😢

8 Balas

Saya punya nadi tak pernah bawah 100 and Dr buat test thyroid apa semua , alhamdulillah normal.Dr cakap biasanya normal sebab time pregnant jantung kerja lebih sebab perlu pam darah bekal oxygen untuk mak dan baby. Usually akan slowly turun sendiri nanti, asalkan blood pressure tak tinggi