makan pedas

saya pregnant 13week, lately ni suka sangat makan makanan pedas. selalu teringin ja bnda pedas. kdg makan maggi pedas giler, kdg mkn maggi ramen. boleh dikata kan selang seli makan. boleh ke untuk kandungan? ka bahaya? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Kalau perut awk boleh tahan, takde masalah. Kawan sy masa preggy dulu hari2 dia makan ayam mcd 3x spicy tu. Tak boleh tak pedas. Tapi dia okay la takde ape2 masalah. Macam sy confirm cirit birit 🤣