macam Mana nak rasa happy

Saya preggy 14 weeks ank 4th..selalu menangis .apabila teringat kata husband nak Cari 2nd .umm cmne nak bagi hilangkan perasaan gelisah n sedih sepanjang preggy Ni n xnak fikir semua tu..risau dengan perkembangan baby tapi Tak boleh tahan dari bersedih..

2 Balas

sis..jgn menangis sbbkn laki cmtu.pttnya masa sis pregnant dia buat sis hepi..x stress2 ni trbalik pulak.jgn bazirkan air mata tu..sia2 je.trskn hepi n kuat demi baby tu..jgn tnjukkan sgt lemah krna sorg suami.lg dia suka klu sis sedih cmtu.kena kuat ye..tnya n bincang la apa mslh sbnrnya apa yg x kena..nth ke dia siyes or saja bgurau..tp apapun x ptt la buat cmtu..err.

Laa awat suami nak cari yg lain? Haihh laaa 😅