nipple crack nk buat apa?

Saya pnya nipple sebelah sakit bila menyusu(belah kanan)...bila saya bg belah kiri anak xmau mcm xpuas ?....

1 Balas

Sepatutnya sis patut biasakan kedua2 belah. Inilah masalah jika hanya sebelah anak minum. Mungkin susu bengkak dalam payu dara kanan dan menyebabkan kesakitan. Cuba sis massage nipple dan aroela kanan ataupun meminta bantuan suami untuk massage payu dara sis. Pastikan setiap kali selepas massage, pastikan nipple dikacau dengan jari untuk naikkan rangsangan serta peredaran darah sekitar payu dara.