Alhamdulillah

Saya pernah update gambar upt kabur dalam ni minggu lepas . Dan atas nasihat semua suruh saya buat lagi sekali test , hari saya buat test lagi . Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah . Saya pernah keguguran 1/4/24 . Saya ttc selama 4 tahun . Alhamdulillah Allah beri saya rasa sekali lagi untuk pregnant . Doakan saya supaya kandungan kali ni membesar dengan sihat .

Alhamdulillah
22 Balas

Alhamdulillah tahniah puan.jgn buat kje berat n lasak sgt ea.

alhamdulillah. .tahniah. .jaga diri baik2. . juz enjoy it

alhamdulilah tahniah sis moga sihat selalu 🤲❤️

Alhamdulillah syukur ...jaga kandungan baik-baik yer

Alhamdulillah, tahniah.. jaga diri puan dan baby😍

tahniah awak..jaga diri dan kandungan baik2 okey..

Alhamdulillah.. jaga diri ya 🥰

Aamiin tahniah sis. Take care🥰

ameen. moga Allah jaga 🤍

aamiin 😍🤲🏻