ALHAMDULILLAH .

Alhamdulillah d usia perkahwinan 1 tahun 7 bulan Allah mberikan rezeki yg sgt bernilai buat kmi. Semoga kandungan ini d lindungi Allah , sihat dan membesar hendakNya . Ttc kali sy consume 1botol jusfit daralicious , track ksburan guna opk test hari2 spnjg slpas priod dan berurut ktika habis sja wktu priod. Alhamdulillah dgn izin Allah dapat jga double line . Saya doakan smua yg ttc bjaya hamil tahun ini Aminn ya rabbal alamin . #firstmom #firstbaby #alhamdulillahalakullihal

ALHAMDULILLAH .
5 Balas

alhamdulillah congrats sis semoga dipermudahkan segala urusan sampai selamat bersalin 🤲🏻🥰

alhamdullillah 🤲

🤲🌻

1y ago

alhmdillah.

tahniah puan..

1y ago

trima kasih..

Tahniah sis

1y ago

trma kasih sis..