Alhamdulillah

Saya pernah update gambar upt kabur dalam ni minggu lepas . Dan atas nasihat semua suruh saya buat lagi sekali test , hari saya buat test lagi . Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah . Saya pernah keguguran 1/4/24 . Saya ttc selama 4 tahun . Alhamdulillah Allah beri saya rasa sekali lagi untuk pregnant . Doakan saya supaya kandungan kali ni membesar dengan sihat .

Alhamdulillah
22 Balas

Alhamdulillah, Tahniah Sis 👏🏻 Tengah baru² nie, Banyakkan Bed Rest Taw .. Jangan Buat Benda Lasak², Kandungan Lemah lagi .. Rehat Cukup, Makan Cukup, Ambek Ubat Cukup .. Semoga Baby Membesar Dengan Sihat Bersama Ibu Nya, Amiin 🤲🏻

Syukur alhamdulillah..jgn skip mkn folic asid&kurma..bgs utk baby dlm perut.blh dh tu elak kn makanan@minuman yg x elok utk baby.semoga dipermudahkan urusan..aamiin

alhamdulillah .. awal2 pregnant nii bykkan rehat tau 🥰🥰 semoga kandungan kali nii berjaya bertahan sampai lahir 🫂🤍🤍🤍

Tahniah awk..nnt,awk terus buka buku pink tau.bgtau je kat nurse yg awk ada history..semoga baby sihat hingga melahirkan

Aamiinyarabalaamiin jge diri elok2 ye kak . Jgn angkt brang berat2 jgn bt kje byk2 jgn stress2 jge pemakanan mkn buah buahan

Alhamdulillah tahniah , jga diri jga mkn. jgn stress² .. be happy okey🫶🏻❤️ enjoy ur journey 💪🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan dan baby n mmy sehat hingga melahirkan nant... InsyaAllah

Alhamdulillah. Semoga kandungan puan membesar dengan sihat. Tahniah!

alhamdulillah. tahniah pn. semoga bayi membesar dgn sihat. jaga diri mommy

alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah...jaga diri elok2 sis