Pregnant 1 bulan ❤

Hi ibu ibu semua... Saya nak tanya.. Saya pernah gugur sewaktu anak sulung haritu... Tapi waktu saya pregnant anak sulung pun macam ni... Jadi saya risau... Sekrang saya dah pregnant anak no 2... Normal ke keputihan tu kalau di awal pregnant???? Maksud saya dalam 1 bulan 2 bulan macam tu... Dan keputihan tu warna nak kekuning kuningan macam tu la lebih kurang .... Dan kerap kelua sehingga tak selesa... Kadang kadang.. Tengok dekat Pantien liner tu... Bagi saya banyak la... Kadang kadang saya rasa takut.. Dannn macam mana nak hilangkan keputihan tu...?? Dan agak agak berapa lama keputihan ada ??? Maksud saya... Sepanjang pregnant ke... Ke macam mana... Terima kasih ye ❤

1 Balas

boleh try g kk. cek dulu kenapa. risau gbs ke. anything rlated pasal mengandung kena cek spital. darah= spital, sakit = spital, banyak discharge = kk