Patut atau tak ?

Salam haiii . Saya baru lepas keguguran awal bulan 4 hari tu . Sebelum bulan 4 tu saya punya period memang tak teratur . Tapi lepas dari keguguran , alhamdulilah period saya teratur . Tapi start bulan lepas saya tak period sampai lah ke hari ni . Dah lewat 2 cycle . Patut kee saya buat upt ? Saya takut . Macam² perasaan ada . Takut kecewa , takut kalau period kembali tak normal . Dalam masa saya saya mengharapkan untuk pregnant balik . Breast kadang² sakit kadang² tak . Tapi saya tak boleh kumur mesti nak muntah

9 Balas

supaya tak berlaku keguguran lagi lebih baik berjaga2 dari awal sis..tak perlu berteka teki tapi masih mengharap. sy pun lepas gugur terus lekat.moga ada rezeki sis

1mo ago

Baik . Nanti saya check . InshaAllah aamiin . Tq awak ❤️

ye perlu.. x perlu la nant awak bteka teki.. gne upt brand dipntell trus lebih trusted..

1mo ago

ok baik . itulah daripada dok terpikir pikir kan . tq ya awak

patut buat upt. kalau +ve bnyakkan bedrest untk 1st trim nnt. semoga ada rezeki untk sis

1mo ago

inshaAllah aamiin . tq awak . baik nanti saya check

patuttt , mana tau betul betul pregnant ke semoga dipermudahkan urusan ❤️

1mo ago

inshaAllah aamiin . semoga maqbul doanya . tq awak ❤️

Sis gugur bulan 4 ya? Kira bulan 8 ni baru 3 bulan selepas keguguran lah?

1mo ago

iya . dah 4 bulan selepas keguguran sis . memula tu doktor scan nampak macam molar pregnancy . lepastu buat dnc . tapi alhamdulillah keputusan lab cakap bukan molar memang normal pregnancy

nak xnk kena buat juga sis..

beli upt cek je

patut.

Patut