Jantina baby

Saya pernah buat detail scan masa 21w6d. Doktor bagitahu gender sekali. Saya excited sebab baby boy. Ikut pengalaman mami semua kalau baby tunjuk macamtu confirm dah kan? Tak tukar2 dah kan 🤣 taknak la kena scan banyak kali 😆

Jantina baby
1 Balas

dia klau doc ckp masa scan xde nyorok2 mmg konfem dah tu. tp klau scan ade time dia nyorok, haaa ni kena prepare takut ttbe jantina lain. sy masa preggy scan every month mmg baby sntiasa tunjuk yg dia boy x sorok2 haaa