GENDER BABY

Hi all mommies! Saya nak tanya, confirm ke jantina baby kita kalau kita buat detail scan on 22w ??? Now saya da 25w , masa 22w buat detail scan kat klinik Siti, doktor bgthu my baby’s gender is boy.. boleh percaya ke?? ☹️☹️ #firstbaby #baby2021 #FirstPragnancy

1 Balas

Kalau saya, saya tidak meletak harapan sangat. Kadang kala salah kadang kala betul. Moga bayi dan ibu sihat dan dipermudahkan bersalin. #TAPactiveusers #TAPSupermoms