Bersalin bulan 6, Mengandung lagi bulan 11

Saya pernah bersalin bulan 6 haritu and anak saya meninggal selepas 3 hari.. Tapi saya baru check upt positive 5w5d. Normal ke selalu rasa senak? Lepastu bila suami ajak bersama saya muntah2, sebelum ni tak macam ni🥲

2 Balas

Takziah sis untuk baby sis sebelum ni, saya pun bersalin bulan 6 hari tu jugak. Alhamdullilah tahniah untuk baby sis yang akan datang ni, senak ke rasa mcm kejang. Kalau muntah alah kuat la tu, x boleh bau suami, hehe, sya dlu mcm tu jugak. Jaga kandungan sis baik2, semoga yang baik baik untuk sis, selamat sampai baby dilahirkan dan dapat besarkan baby

6mo ago

Nak kata kuat boleh tahan, tapi ada yang inform sbb baby nak membesar..