Baby Dah X Berak 1 Hari.. Normal..?

Saya perlu kan pendapat & nasihat mommys semua.. Anak sya dah 1 hari x berak.. Adakah normal atau perlu berjumpa doktor.. Ada x cara lain untuk bagi baby berak.. Dah try urut perut.. Kentut je keluar.. Check najis x de.. Umur sekarang 1 bulan 21 hari.. Susu badan

2 Balas

Normal .. baby sy dulu kalau x popoo satu hari sy gerak² kan kaki nya gaya kayuh basikal tapi perlahan yea baby Tu kecil LG ini tips sy ambil diri bby centre...insyallah

4y ago

Saya pon buat gitu. Hehehee alhamdulillah laju beraknyaa. Thank you sis 😊🙏🏻

normal kalau fully bf x berak 7 hari

4y ago

😊