Kiraan bayi dalam kandungan

saya period yang terakhir pada bulan feb/2020 hari pertama period 5.2.2020 dan hari terakhir period 10.2.2020. Oleh itu,bagaimana mahu mengira usia kandungan saya?

11 Balas

Emm guna apps or tnya nurse kat klinik lg senang. Apps ni boleh guna utk kira usia kandungan juga. Mskkan hr pertama last you period, auto dpt tahu kandungan dh berapa minggu

mula 5hb tu sampai tarikh hari ni dah berapa minggu. mcm tu la kira berapa minggu mengandung, kdg2 bila scan ada yg lewat 2 minggu, normal sbb ovulation lmbt.

Masuk tarikh hari first last period. Mudah sis. Bnyakkan membaca 😉 skrng smua dah di hujung jri. Boleh jugak google cara kira kehamilan 👍

Masuk tarikh hari first last period. Mudah sis. Bnyaknya membaca 😉 skrng smua dah di hujung. Boleh jugak google cara kira kehamilan 👍

Google je.. cara pengiraan untuk hamil niey.. semua dihujung jari.. kalau xtaw pengiraan.. huhuhu Sy google je nak taw betul ke x.. huhuhu

5 weeks kot..sama mcm sy..cuma sy last period hari pertama 4hb 2 habis 9hb 2... nurse ckp bru 5 weeks..

Pegi dekat setting app asian parent ni. Pastu tekan edit baby

Nnt dari scan blh tau dgn tepat..

ni perkiraan start dari 5hb2 tu

kiraan start 5 feb sis..