6weeks

saya pergi klinik utk scan, doktor kata xnampak apa2, normal ke?.. doktor suruh dtg lagi 3minggu.. saya risau, 8thn menunggu.tapi upt test positif.

1 Balas

6weeks tu selalunya ada kantung je. mmg susah nak detect. sy scan around that week tp scan dkt klinik swasta. dktr kata around 3-4weeks, baru pergi klinik kesihatan sbb kalau sy buat buku merah masa 5-6mggu, mmg dktr krjn kata xkan nampak apa2.. sis jgn bt kerja berat buat masa ni, jgn berdiri/duduk lama, jgn stress, bykkn mnm air mineral..