Betul ke?

Saya pelik laa bila ada je cakap pasal baby kuning. Mesti ada nasihatkan jauhkan benda2 warna kuning, baby tak boleh dekat dengan warna kuning .

1 Balas

Dia mcmni. Wrna kuning tu dia bolei pengaruhi pemerhatian kita. Mcm dinding wrna kuning. Bila buka lmpu pntul wrna kuning kt kulit. So bila nurse tgok eh kuning kulit ke sbb kuning dinding. So konpius skit. Gitula reasonnya. 😅 paling dekat dgn baby tilam dia. Jd elakkan wrna kuning. Lpas hbis kuning xd mslah pn nk pakai kuning. 😊 ini apa yg nurse gtau saya lah.

5y ago

Betul . Bukannya pakai baju kuning bacaan jd tinggi.