Warna Najis Baby Kuning Pucat

Hi mommies, nak tanya kalau warna taik baby kuning pucat camni okay ke eh? #firstbaby #pleasehelp

Warna Najis Baby Kuning Pucat
4 Balas

Maaf tnya normal ka bby mnum ducth bby najis mcm ni..maaf tnya sbb ank sya najis mcmni..baru try ducth bby kelmarin..risau pulak

Normal je rasanya, sbb baby sy pun pernah mcm ni. Asalkan dia tak cair, okay. Baby sis minum dutchbaby tak berkahak ke?

1y ago

so far dah 2 bag pakai dutch baby tu okay, dulu try macam macam brand susu dari mahal sampai ke murah asik banyak problem je hahahhaha

anak saya baru je berak macamni warna dia. anak saya fully breastfeeding

minum susu apa?

1y ago

dutch baby tu