22 week bersamaan berape bulan ?

Saya orang asyik cakap perut kecik je kalini tapi kaau scan doc kata normal , berape bulan ye klau 22w 1 day ?

3 Balas

Klu doktor kata normal, normal lah tu ☺️ org luar yg duk kata tu mana tau apa2, entah2 depa pun xpenah pregnant 😂 toksah amik hati.

6bulan.. same dgn sy la awk.. sy pun perut kecik... org xperasan... tp lom scan doc lg... pastu risau jgk babynye asek tido je.. kick2 jarang sangat... 😅

1bulan ada 4 minggu. Kiralah. Tak pun selak je kalendar kira 🤣