Pergerakkan baby

Saya nk tumpang tanya klau da msuk 18 minggu saya rsa bby xbergerak adakah itu normal?… dan mcm mne rasanya cara dia bergerak saya tidak tahu…😊😊😊😊#firstmom #firstbaby

17 Balas

sy 20 weeks mmg jelas sgt rasa baby kick. awak tk perlu mencari cari pergerakan baby. bila smpai wktunya , awak sendiri akan rasa baby kick. bahagian bawah. kadang kiri, kadang kanan. tiba tiba rasa benjol keras tu kepala baby nak buat pusingan ke ape tktau lah dia. 😂 tapi just tggu je okeh. jgn risau .