Pergerakkan baby

Saya nk tumpang tanya klau da msuk 18 minggu saya rsa bby xbergerak adakah itu normal?… dan mcm mne rasanya cara dia bergerak saya tidak tahu…😊😊😊😊#firstmom #firstbaby

17 Balas

28weeks baru kira gerakkan baby. 18 weeks masih awal lagi sis

1y ago

kena inform nurse puan @hidayah. takut nurse lupa.

Normal sbb ruang masih bnyk, nnt ad satu mnggu tu baby tidur lama jd kne kejut bgun sbb nk kira kick

Awwl minggu ni rasa mcm jentik² je dulu sis.. nt start kira fetal kick chart tu baru rasa btl²

18 week sy dh rasa gerakan.. Aktif sgt🤣.. Ank kedua. Kalau ank first mmg tk rasa lg.

awal lagi tu 18w. nanti 20w ke atas akan rasa la

Saya 24 week baru rasa

normal