Bersama masa trimester pertama

Saya nk tnya lh boleh ke klau awal ii bersama ngn suami? Sbb mcm kesian plk huhu

3 Balas

Selalunya doc memang advice avoid bersama masa awal pregnancy. Sebab ada risiko miscarriage. Kalau ikutkan kesian mmg kesian tapi kalau lama dah ttc. Better avoid ya. Saya sendiri pun 3 bulan tak bersama semata2 nak jaga2 awal pregnancy ni. Dah serik rasanya mc sebab bersama masa awal pregnancy before this.

pengalaman Saya . lepas bersama dlm 10 Minit Krem Perot n bleeding keluar ketol . tros ke hospital Alhamdulillah baby ok . doc sempat cakap Kat suami . kalau bole puase besama duluu 😂😅 Rahim belom kuat

2mo ago

lepas dalam . tgk Rahim kuat atau tidak

boleh tp at your own risk. klu ada bleeding ke apa stop immediately. usually org avoid sbb ada risk miscarriage if terlalu harsh.

2mo ago

ouh i c tpi tulh ade gk bersama cuma psan kt suami jngn in dlm n jngn trlmpau kuat sngat sbb risau jdi buat gitu ii je lps keinginan dia huhu