Bersama Suami Fisrt Trimester

Boleh ke ye kita bersama suami masa trimester pertama??#firstbaby #ingintahu

2 Balas

boleh tapi kena refer doc dulu, masa scan tu check dulu kandungan semua ok ke tak… kalau ada sejarah gugur better elakkan dulu… saya pernah ada sejarah gugur, sepanjang 1st trimester tak berani bersama… nasib suami pun sama tak berani hehe

bole tapi kena slow2x ,tak bole kasar. tapi kalau awak ada rasa sakit. better hold dulu. sbb 1st trim tak berapa kuat lagi kan.

3y ago

oh tulahh risauu.. terima kasihh 🙂