37 mingguuuuuuuuuuu

Saya nk tnya.. kalau jrg bersama dgn suami (pjj) memang akan bersalin ikut duedate/lewat eh? Ada tips tk sbb skrng sy dh msuk 37 mnggu xsbr nk jmpa bby🥹 #firstmom

37 Balas

takjugak sis , sy dri 35weeks bsama suami suh suami lepas dalam smpai 37 weeks takde contraction awal dan cepatkan bukaan pun , msa 38weeks check bukaan dkat hosp bru 1cm , sy buat senaman squat dan senaman lain , 38w4d sy selamat melahirkan baby . Jadi bg sy , taksemua org akn dpt effect yg sama , kita cuma ikhtiar shj . Semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby ye