Pelik..

Hi. Saya nk tanye.. Saya dah sepuluh minggu tpi doc kata kandung mcm x cantik. Sebab tak nmpk baby.. Tpi kantung membesar..

4 Balas

sis. apa update keadaan sis ya skrg? saya pun mengalami perkara yg sama mcm sis skrg

sy pun sama sis.. 10w tp kantung x membesar..sy bimbang..skrg cmne Dr ckp sis? ok x

2y ago

Awk mcm mana skrg? Adakah kandungan ok?

Mcm mna sis oke ke kandungan? Sy tgh mengalaminya kantung tk cantik 5week risau sngt

saya doakan kandungn awk selamt.. kdg2 ad yg lmbt nmpk.. think positif