Kantung kecil

Hi, mumy semua saya nk tnya mmg normal ke awal kehamilan kantung kecil lagi..brpa week ea klau kantung masih kecil…sbb tdi sja la scan nmpk kantung tapi doc cakap kantung sy kecil…,last period 15/3 tdi ptutnya dh 9w mcm tu tpi yg pelik scan tdi kantung kecil doc ckp ptut dh besar sbb lewat dh kn…ke bru lagi 🤔 period sy x regular sma..ssh jdi dia#bantusharing

2 Balas

Period tak teratur tu normal je. Xboleh kira mcm org yg period teratur.

normal kalau period takteratur