Buasir masa mengandung

Saya nk tanya sesiapa yg pernah mengalami buasir masa mengandung.. bagaimana nk mengatasi nya..ade yg Kene buasir yg terkeluar tu

2 Balas

Saya jumpa Dr. minta ubat yang sesuai dengan keadaan kita yang mengandung. ada ubat sapu. sapu sekali kat buasir tu. banyakkan makan tembikai ..banyakkan minum air. Lama alam dia kecut. tapi ada lagi sikit . berak memang tak boleh cangkung. bila rasa nak berak , kalo boleh tggu dlu. Kasi betul betul nak hujung baru p. sbb kita tak nak teran.. nnty buasir tu Tak baik². apa apa pun sis kene banyakkan sayuran Dan minum air.

Dapatkan nasihat Dr sis. Lg puas kalau Dr tu cek buasir kita dan bgtau stage bpa.