Denyutan di perut

Saya nk tanya.. Kenapa kdg2 mcm ada rasa denyutan jantung di perut ya? Tu denyutan jantung bayi ke bukan? Kdg2 ada.. Kdg2 tak.. Normal ke? Skrg saya pregnant 30w..

10 Balas

Normal sis. Saya mula-mula confuse tnya nurse kk ingatkn denyutan jantung tapi nurse tu ckp selalu nya degupan jntung ibu tak boleh rasa. So itu bayi sesedu 😍

tu baby tgh sedu2 sis..comel je bila pegang dpt rasa..adoii..rindu lah plak nk baby dlm perut,tp trauma nak bersalin lagi 😅

Klu 13minggu, tp terasa denyut atau gerakan tu mcm mn pulak? Sorry tkthu sbb tu tnye

Tu baby tgh sedu. Minum air bnyk2 yaa 😁

Its normal.. Tu baby sedu #TAPSupermoms

Bby tgh sedu.. ❤️

Sy pun mcm tu 30w jgk

Ye baby sedu .

baby sedu...

sy pom