rasa denyutan atau angin??

Assalamualaikum saya nak tanya la kan kot2 ada yg bole jawap.. kebiasaannya denyutan jantung atau pergerakan bayi dlm perut boleh rasa ke kalau baru 1/ 2 bulan.. terasa mcm denyut kejap kt atas perut kejap bawah kdg2 tgh baring kdg2 masa duduk.. ke itu angin dlm perut..tp time preggy je rasa..mcm denyut ke apa ye atau angin? Tq in advance

1 Balas

Denyutan jantung baby hanya boleh dengar menggunakan dropler atau stethoscope sahaja. Pergerakan baby pun x kot. Sbb awal sgt 1, 2 bulan tu. Baby gerak dlm 18weeks ke atas. Mgkn hanya angin saja kot.