Bleeding 8w

Hi saya nk tanya ada tak ibu2 yg sama macam saya? 3 hari lepas saya bleeding dalam 1 pad macam gitu, hari kedua takda hari ke3 sikit2 jee keluar cecair warna coklat muda.. dah p kk dan buat scan Dr kata takda pape.. cuma risau kan baby..kalau hari ketiga still ade kluar coklat cair tuu bby okay ke? Biasa brapa lama jadi macam ni..??

2 Balas

Ada yang smpai bersalin.., smpai 20 weeks pon ade, Coklat cair tu mungkin discharge sahaja, no need to worry