tips masak time hamil

saya nk mintak tips supaya x penat sgt masak time hamil... (tnpe bntuan sesape)

5 Balas

buat keje slow²,klau rasa penat,rehat skejap..jgn berdiri lame²..sy dok siang ayam pon smpai tahap duduk depan sinki..ha7..masuk 36 weeks ni mmg nk buat kje sikit pon rasa mengah..rasa cepat penat..

7mo ago

tula kn sis..klau ikot rasa xlarat ni,ase hari² nk tapau mknn je..tp bila pikirkn balik ada anak,ad suami,kena la masak jgak..ari² tapau mmg xla dgn harga mknn skrg..