pedih ulu hati dan angin

Saya nk masuk 35 minggu. Skg bila mlm asik pedih ulu hati dan angin je... buat tak selesa nk tido. Normal ke tu?

2 Balas

Normal sis..sya pun 35 minggu..bila mlm msti slalu pedih ulu hati..rasa bergas dan x selesa.. sakit juga rasa nk muntah.. cr sya srh suami urutkam belkang dgn minyak angin..kalu dh kelua angin tu ok lah..insyaallh..

Normal dear. Kalau susah nk tido mlm sblm tido tu minum susu panas utk legakn pedih ulu hati. Take care dear.