Pedih ulu hati/gastrik?

Salam mommies.. normal ke setiap pagi kita bangun tido selalu rasa mcm pedih ulu hati. Dan urut2 byk angin keluar. sendawa2 dibuatnya. sy baru 6 weeks. tp sejak minggu lepas, perut asyik tak selesa je.

1 Balas

Wslm ..normal tu ..saye skali dgn demam,migraine..😅 Klau saye xbrani urut pingang dan blkng dgn ape2 minyak.. Sampai nk tido pom mmng xselesa lnsung asyik berjaga je sbb xlawas angin bnyk sngt ..Just bnykkn rehat,minum air cukup,mkn buah.. 6ti hilang slow2 .. Skrg dh masuk 12 mingu ,alahan dh slow2 xde..

4y ago

huhu. thanks sis..