Nak ganti puasa tapi takut

Saya nk ganti puasa, skrg masuk 22w dah. Tapi rasa risau nk puasa, sebab saya kalau lambat makan, mmg akan pusing kepala, rasa nak muntah, pening. Risau pulak nk puasa. Menyesal x ganti awal2 lepas raya tahun lepas. Rezeki baby datang awal tak diduga. Macam mana ye. Takpa ke kalau saya x puasa dan niat nak bayar fidyah je nanti sebab due date hujung bulan 2 which is pantang nanti sekali masuk bulan puasa tahun depan. Ada sapa2 tahu or pernah alami macam ni?

5 Balas

saya macam sis lambat makan perut akan berbunyi. saya pun banyak hari lagi nak ganti rasanya saya bayar fidyah je kot.