susu

Saya nak tnya,susu omega plus tuu ibu preggy boleh minum kee? Apa yg sy baca label kt pack susu tu kata ibu pregnant/ibu bf x boleh minum. tp Dr tempat sy buat cek up,kata boleh minum. Buntu jap sya ?

3 Balas

Klu doc kata ok minum jela abiskan nanti tukar susu lain lak , sye dlu suka setiap bulann susu lain lain. Haha , anmum 2 bulan, ( sedap! ) friso 4 bulan , (paling sedap tak manis n light taste) Similac mom 2 bulan, Enfa mama 1 bulan, kalau terdesak susu abis minum susu omega 2 kali , susu everyday 2 minggu sblm bersalin Susu kotak hl Susu kotak dutch lady Susu kotak anlene Susu kurma

btol ke label ckp xblh ? better not la...consume je ferleaf ke pe...

5y ago

doktr mana ni. peliknya. fernleaf full cream elok sbb xde gula. yg omega tu mmg utk jantung kn utk kolestrol. ke sis tinggi kolestrol? rumitnya...

Better jgn minum sbb susu tu zat lain

5y ago

itu laa.. husband da beli kn sebb Dr kata boleh. husband beli skli 1kg terus susu nya. 😅