Beli barang baby

Hi saya nak tnya . Sy bru 11weeks . kalau beli barang² bby tak apa ker?tpi beli barang² besar dulu mcm cth stroller baby mcm tu . Ingt pakaian bby pampers brg2 kecil beli dah dkt nak brsalin nnti and dah tau jntina bby🥰semoga dipermudahkan urusan saya🥰

4 Balas

Sama la sis.. saya 13w tp husb dh beli tilam n kelambu baby.. maybe ok kut.. bnyakkan bedoa pd Allah supaya Allah jaga n pelihara kandungan kita.. amiin ..

1y ago

yaa sis . ingt nak beli barang² besar dulu hehehehhe . Baju pampers brg² lain kecil dkt due bru beli . yaa semoga allah jaga kandungan kita sis . Aamin ya ALLAH🥰