Tanda coklat

Saya nak tnya skrg ni saya pregnnt 38weeks n kalau ada keluar macam warna coklat tu ada kah tanda atau macam mna ye ?

1 Balas

Check ke klinik, dlm ms yg sama pantau gerakan baby, pantau juga adakah pinggang mula rasa sakit, terase mengeras kerap ke.... Kadang - kadang 38 minggu baby dah boleh kluar... Pengalaman sy mmg doktor tetapkan czer 38 minggu, dah masuk wad pun (38w 5d ngam ngam 9 bulan)... br masuk doktor check dah ada bukaan 2 cm.